A GCA 2700 és az MSM

A GCA 2700 készítményben található MSM, más nevén methyl-sulfonyl-metan, úgy hangzik, mint egy szintetikus vegyület neve, ennek ellenére egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, amely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van. MSM pótlása hozzájárulhat az allergia, a az ízületi gyulladás, a migrén, a bőrbetegségek, a gyomor- és emésztési gondok, a székrekedés, a keringés és a felszívódási problémák kezeléséhez. Az MSM fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású, gátolhatja az izomgörcsök kialakulását és serkentheti a vérkeringést, ugyanakkor létfontosságú a kötőszövetek kialakulásához.

GCA 2700 az ízületek és porcok egészségéért

MSM pótlással javítható az ízületek rugalmassága, csökkenthető azok merevsége és duzzanata, serkenthető a véráramlás és sejtek vitalitása, csökkenthető a fájdalom és puhítható, halványítható a hegesedés. Az MSM felel a sejtek közötti megfelelően rugalmas kötésekért, képes blokkolni a kollagén kötődését, ami a kemény, megvastagodott, öregedő bőrért felelős.

Óvja bőre és haja épségét a GCA 2700 készítménnyel!

A GCA 2700 készítményben található MSM egyik hatóanyaga, a keratin létfontosságú elem a bőr, haj felépítő fehérjestruktúrájában. A kollagén az izmok, ízületek, inak, porcok, szalagok és csontozat természetes összetevője, míg az elasztin a rostok, inak és szalagok proteinjének fontos alkotórésze.

GCA 2700 az ízületek és porcok egészségéért

Ezek rugalmasságot, tónust és erőt kölcsönöznek az izmainknak, csontjainknak, bőrünknek, hajunknak és körmeinknek. A szerves kén egy nélkülözhetetlen összetevő az emberi szervezetben. Minden egyes sejtünkben jelen van. A legtöbb azonban az izmainkban, bőrünkben, csontjainkban, körmeinkben és a hajunkban van. A kén megtartja a sejtek falának rugalmasságát, biztosítja a kötőszövetek egészségét, a kollagén előállítását valamint biztosítja a szervezetnek az új sejtek létrehozásához szükséges alapanyagot.

Az MSM együttműködik a vitaminokkal és aminosavakkal, és szerepet játszik az új, egészséges sejtek létrejöttében. Ha az MSM használatánál egyidejűleg veszünk magunkhoz C vitamint is, tovább erősítjük annak beépülési hatékonyságát.