GCA 2700 az ízületek és porcok egészségéért

A GCA 2700 hatóanyagai porc- és ízületvédő tulajdonságokkal rendelkeznek. A porc szerkezeti elemeinek felépítéséhez szükséges a kondroitin-szulfát, a glukózamin-szulfát, az MSM valamint a hialuronsav, így hatóanyagai hozzájárulhatnak az ízületek, inak, porcok egészséges működéséhez, az ízületi fájdalmak, gyulladások kezeléséhez.

GCA 2700 az ízületek és porcok egészségéért
A GCA 2700-ban, szinte egyedülálló módon közel maximális mennyiségben találhatóak ezek a porcvédők. Azért szeretik az emberek ezt a fajta étrend-kiegészítőt, mert már néhány hét után érezhetően könnyebben mozognak.

Hazánkban népbetegségnek számítanak, a különböző mozgásszervi problémák ide tartozik a porckopás is, vagyis az artrózis. Az ízületek egészségéért elég sok készítmény található. Általában a kombinált készítmények keresettebbek, mivel tartalmazzák a legtöbb porcvédő hatóanyagot. Ízületi gondoknál gyakran keresnek gyógynövényeket is, így például az ördögkarom vagy kurkuma összetételű készítményeket. A GCA 2700 készítményben bőven megtalálhatóak ezek a hatóanyagok is, és ezek együttes ötvözetével hatásos segítséget nyújt bármiféle ízületi gyulladás kiküszöbölésében, vagy a porcok egészséges struktúrájának megtartásában, visszanyerésében.

GCA 2700 az ízületek és porcok egészségéért

A GCA 2700 és a glükózamin

A GCA 2700 egyik hatóanyaga, a glükózamin amely segít megőrizni az ízületek, porcok, inak egészségét, ezért hatásos a porcok regenerálódásánál. Aegakadályozza a további károsodást úgy, hogy karbantartja, mintegy kenést biztosítva számukra. Megfelelő szedésével sokat tehetünk ízületeink egészségéért és a panaszok enyhítéséért.

A glükózamin a csontok egymással érintkező súrlódási felületét párnaként borító és védő ízületi porcszövet természetes alkotórésze. Igen hatékonynak tartott kiegészítő, mely segíti az ízületi szövetek működését, illetve segít visszaállítani a porcok rugalmasságát. Fontos alapeleme porctermelésnek, és segít az ízületek regenerálásában, továbbá gátolja a porcot bontó enzimek működését. Segít megőrizni az ízületek frissességét és fiatalosságát.

GCA 2700 összetevői 1 tablettában:

  • Glukózamin-szulfát 526,0 mg
  • Kondroitin-szulfát 444,0 mg
  • MSM (Metil-szulfonil-metán) 100,0 mg
  • Kurkuma kivonat (Curcuma Longa L., 95% curcumin) 52,6 mg
  • Ördögköröm kivonat (Harpagophytum procumbens, 3% harpagosid) 35,0mg
  • Hialuronsav 7,0 mg