Circulymphe – Vérkeringést támogató készítmény

A Circulymphe készítmény számos olyan aktív hatóanyagot tartalmaz (többek között vörös szőlőt) amelyek együttesen segíthetnek a vérkeringés szabályozásában és a kollagén képződésben.

Circulymphe - Természetes, vérkeringést támogató készítmény

A rossz vérkeringés tünetei

A rossz vérkeringés számos, komolyabb egészségügyi problémához vezethet, hiszen hatására a szervezet nem képes elegendő tápanyagot és oxigént juttatni a sejtekhez. A nem megfelelő vérkeringésnek számos oka lehet, például a túlsúly, a dohányzás vagy az olyan krónikus betegségek, mint a cukorbetegség. Ide sorolandó még a lábdagadás, a zsibbadás, a hideg végtagok, a gyengeség és fáradékonyság, a hajhullás és a töredező körmök, de akár a merevedési zavarok is.

Hogyan segíthet a Circulymphe?

A Circulmyphe vörös szőlő kivonatot és olyan antioxidánsokat tartalmaz, melyek együttesen, egymás hatását erősítve hozzájárulhatnak a rossz vérkeringés serkentéséhez. Az E-vitamin egy antioxidáns hatású, zsíroldékony vitamin, mely oxigénnel látja el a szervezetet, ezáltal segíthet a fáradtság, fáradékonyság leküzdésében (melyek a rossz vérkeringés tünetei lehetnek) és az állóképesség növelésében. A szelén hasonló hatásmechanizmussal rendelkezik, mint az E-vitamin; antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik. Szinte a szervezet minden sejtje tartalmazza, de legnagyobb mennyiségben a vesében, a májban, a lépben, a hasnyálmirigyben és a herékben halmozódik fel.

A C-vitamin segíthet a normál kollagén képződésében, és az erek egészséges állapotának fenntartásában, segíti a vérerek megújulását és gyógyulását. Végezetül a vörös szőlő, a Circulmyphe főhatóanyaga úgy szintén kiváló antioxidáns vegyületek tartalmaz, melyek a lábak vérkeringésének javításához járulhatnak hozzá, ezáltal csökkenthetik a nehézláb érzést.

Circulymphe - Természetes, vérkeringést támogató készítmény

A Circulymphe és a vörös szőlő

A szőlő vörös szemeinek minden darabja igazi természetes gyógykapszula szervezetünknek, bioaktív hatóanyagainak köszönhetően. A vörös szőlő magjában halmozottan található meg a sejtek regenerálódásáért felelős antioxidáns és számos értékes ásványi anyag is, melyek sejtmegújító, keringést serkentő tulajdonságokkal rendelkeznek. A vörös szőlőben található antioxidáns hatású kvercitin felelős elsősorban vérkeringés javító hatásának. Kutatások kimutatták, hogy javítja az érrendszer állapotát a káros lerakódások eltávolításával. Keringési zavaroknál, illetve a magas vérnyomás kezelésénél szintén jelentős szerepet játszik.